Checkmate Ponies

Tervetuloa ponien maailmaan!

Olet saapunut virtuaalitallille, joka kantaa nimeä Checkmate Ponies. Kyseessä on vuonna 2018 perustettu talli, joka sai alkunsa siitä, kun Kultahuiskua haluttiin palauttaa taas lähemmäs alkuperäistä toiminta-ajatustaan. Ponit piti siis saada ulos, mutta mihinkäs sitä yhtäkkiä siirtäisi suuren lauman suloisia poneja, kun ei niistä voinut kokonaan eroonkaan hankkiutua. Siitä lähtikin idea oman ponitallin perustamisesta.

Toimintamme pohjautuu ratsuponien, connemarojen, newforestien ja welsh A sektioiden kasvatukseen. Poneilla kilpaillaan pääasiassa porrastetuissa kilpailuissa. Toimintamme pyörii rennolla otteella ja omalla painollaan ilman suuria paineita tai suunnitelmia.

Checkmaten toiminnan kannalta huomionarvoinen ja tärkeä seikka on se, että tallilla on kaksi sijaintia. Checkmate Ponies sijaitsee ja operoi pääasiallisesti virtuaalisessa Saksassa, mutta tallilla on myös pienempi sisartalli Shakkimatti, jonka löytää virtuaalisesta Suomesta. Tämä näkyy tallin toiminnassa lähinnä siinä, että kasvatteja syntyy Saksassa nimen Checkmate alla ja Suomessa taas etuliitteellä Shakkimatin.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tallimme poneihin ja toimintaan!

Sonja.P (VRL-06588)


03.11.2018
Talliin muutti kaksi suomenhevosta, jotka ilahduttavat (tai vihastuttavat) ponintäyteisen arjen keskellä

Virtuaalinen ratsastajainliitto
KRJ - ERJ - KERJ - VVJ
Virtuaalifoorumi Keskusta

Adina
Four Leaf Pony Farm
talliHuomioithan, että Checkmate Ponies on virtuaalitalli, eivätkä sivut ole kytköksissä oikean maailman tapahtumiin. Kaikki sivuilla esiintyvä on Sonja.P:n tuottamaa ja mielikuvitukseni tuotetta, ellei toisin ole mainittu. Lisää tietoa virtuaalitalleista ja muista -hoitoloista voit lukea täältä.

Be aware that this stabel is a SIM-game stabel and has nothing to do with the real life. Everythig you can find on this site is made by Sonja.P if nothing else is marked. Unfortunately everything on this site is written in Finnish. You can find more information about SIM-game stabels here.


Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja  |   Ulkoasun muokkaus © Sonja.P   |  Kuva ja tausta © Pixabay
VIRTUAALITALLI - A SIM-GAME STABLE