Kullan Viemää

Uutisia

25.11.2018
Tallin sivut ovat muuttaneet arkku.netiin erinäisten ongelmien seurauksena, toiminta jatkuu entisellään.

Tykkäsitkö?
Peukuta ❤Tervetuloa kultakuumeen kotikonnuille!

Mitä tapahtuukaan, kun Pelkkisen poika päättää lähteä maailmalle onneaan etsimään? Aina hiukan vanhempiaan ja siskojaan rennommin elämään ja etenkin hevosiin suhtautunut pojan nulikka löytää unelmansa ja perustaa ranchin Texasin sydämeen. Ranchin, jossa ei ole uutuuttaan kiilteleviä nahkariimuja, suitsia ja satuloita, karsinat eivät ole kuin kuninkaallisesta tallista ja hevoset eivät ole toinen toistaan upeampia näyttelyissä ja laatuarvosteluissa palkittuja yksilöitä. Tämä on sellainen vähän nuhjuinen ja sieltä täältä korjausta vaativa ranch, jossa on kokoajan jonkinlaista työnsarkaa, hevoset saavat viettää lajityypillistä elämää ja ne ovat lähinnä jalostus- ja työkäytössä. Vaan kantaako nuoren miehen unelma vai tuleeko siitä sittenkin painajainen?

Olet saapunut virtuaaliselle tallille nimeltä Kullan Viemää, jonka toiminta painottuu ja pääasiassa pyöriikin hevoskasvatuksen ympärillä. Tallia pyöritetään rennolla meiningillä, ottamatta sen enempää stressiä toiminnasta, kasvatuksesta tai linjojen eteenpäin viemisestä. Hyvän mielen projekti, joka osittain kuljettaa Pelkkisen perheen tarinaa omille sivu-uomilleen ja sen kautta talliin onkin toisinaan mahdollista ujuttaa mukaan jonkinlaista tarinallista toimintaa. Vaikka tarina ei ehkä tekstiksi asti muotoutuisi, niin ainakin ruudun tällä puollela häärivä kaksijalkainen voi mielessään kuljettaa tapahtumia omille teilleen. Tutustu ihmeessä sekalaiseen joukkoon nelijalkaisia kavioeläimiä ja kysy vaikka tilausvarsaa tai hevosta lainaan omalle hevosellesi.

Ystävällisin terveisin, Sonja.PHuomioithan, että Kullan Viemää on virtuaalitalli, eivätkä sivut ole kytköksissä oikean maailman tapahtumiin. Kaikki sivuilla esiintyvä on Sonja.P:n tuottamaa ja mielikuvitukseni tuotetta, ellei toisin ole mainittu. Lisää tietoa virtuaalitalleista ja muista -hoitoloista voit lukea täältä.

Be aware that this stabel is a SIM-game stabel and has nothing to do with the real life. Everythig you can find on this site is made by Sonja.P if nothing else is marked. Unfortunately everything on this site is written in Finnish. You can find more information about SIM-game stabels here.