Kasvattimyynti

Kultahuiskun blogi


15.12.2018
Kimpsut ja kampsut alkaa olla paikoillaan ja muutto pikkuhiljaa valmis. Kasvattilistoilla on vielä vanhat osoitteet ja ne on muutenkin käymättä läpi, mutta muutoin kaikki hevoset pitäisi olla siirrettynä uudelle sivutilalle ja linkit kutakuinkin ehjiä. Samassa yhteydessä talli kokoi myös pieniä ja suuria päivityksiä ja kaikkien hevosten sivutkin on viimein saatu ajantasalle, josko tästä olisi helpompi jatkaa toimintaa.

28.11.2018
Kaikki ei aina mene ihan putkeen ja niin on käynyt loppuvuoden aikana meillekin. Hostinger lopetti ilmaisen sivutilan tarjoamisen ja sen seurauksena jouduttiin pakkomuuton alle. Talli vaihtaakin osoitetta ja muuttaa arkku.netin tarjoamalle sivutilalle. Päivitäthän siis linkkisi! Apua tarvitaan myös rikkinäisten linkkien ja sivujen kanssa, joten jos huomaat, että jokin linkki sivuilla ei vie mihinkään tai sivu ei toimi kuten pitäisi, niin pistäthän siitä meille viestiä :)

04.11.2018
Kulunut vuosi on ollut monessakin mielessä täynnä yllätyksiä ja suuria muutoksia. Kultahuiskussa on näennäisesti eletty hiljaista aikaa; edellisestä etusivun uutispläjäyksestä on ikuisuus ja kasvatustoiminta on tänä vuonna ollut hivenen vaisua viime vuoteen verrattuna vaikka kokonaislukuna tänäkin vuonna hätyytellään puolta sataa varsaa, joten onhan noita silti syntynyt. Syy on ollut yksinkertainen ja siitä on kirjoitettu myös blogissa - talli pursui liikaa ja yhteen oli ympätty riesaksi asti vähän kaikkea sieltä ja täältä, kokonaisuutta oli vaikea hahmottaa ja ylläpitää. Siksi tulinkin siihen tulokseen, että Kultahuisku ottaa askeleen taaksepäin ja palaamme niihin aikoihin, kun meillä oli vain pieniä karvapalloja ja uljaita huiskuhäntiä. Suomeksi sanottuna rotuvalikoimaa supistetaan takaisin arabeihin ja shetlanninponeihin, mutta puoliveriset saavat silti jäädä asuttamaan tallia ja fwb:n kasvatus jatkuu entisellään.

Tätä päivitystä kirjoittaessa ollaan jo päästy siihen pisteeseen, että shetlanninponeja lukuunottamatta kaikki ponit on siirretty omaan talliinsa Checkmate Poniesiin ja kaikki hevoset, jotka eivät ole arabeja tai puoliverisiä on myyty muualle. Puoliverisistä on myös karsittu jonkun verran vähemmän inspiroivia yksilöitä ja muutama hevonen on muuttanut Ephemeral Sporthorsesin ja Radiating Warmbloodsin tiloihin virtuaaliseen Saksaan. Hommaa riittää vielä, ennen kuin toiminta pääsee taas rullaamaan oikeisiin uomiinsa. Puoliverisissä riittää vielä karsittavaa ja mietittävää ja sen jälkeen laitetaan urakalla arabien ja shetlanninponien tilat kuntoon, jotta tiedetään edes, mitä kaikkea meiltä löytyy. Voi olla, että näistäkin joudutaan jotain karsimaan pois. Samaten tekstit kaipaavat näiden muutosten takia jonkin verran päivittelyä ja fiksailua.
Tervetuloa virtuaalitodellisuuteen!

Mikä tuolla metsän siimeksessä oikein kimmeltää, kuin kultahiput konsanaan? Päätät mennä hieman lähemmäs ja pian näet jouhia ja peitin karvoja, kuin kultaan valettuja. Huomaat saapuneesi Kultahuiskuun, jonka henkilökunta sinut jo lämpimästi tervetulleeksi toivottaa.

Kultahuisku on alkujaan vuonna 2007 perustettu virtuaalitalli, joka on läpikäynyt monenmoisia muutoksia ja mullistuksia aina aktiivisimmista hohtohetkistä hiatuksiin. Yksi kantava teema alusta asti on kuitenkin ollut parivaljakoksi hieman omituinen yhdistelmä – arabialaiset ja shetlanninponit - nämä kaksi rotua ovatkin eläneet sopusoinnussa muiden tallia kansoittaneiden otusten kanssa kaikkina kuluneina vuosina.

Monen moista toiminnallista käännettä meillä on toden totta jo nähty ja koettu aina ratsastuskoulusta lännenhevosten kautta askellajihevosiin, Pelkkisen perheellä on ollut jos jonkinlaista sivuprojektia aina meneillään. Mutta saataisiinko viimein vuonna 2019 toiminnalle lopulliset uomat? Olisiko jatkuva kokeilun ja muutoksen kaipuu vihdoin ohi? Se jää nähtäväksi, mutta nykyisille uomille lähdettiin ajautumaan syksyllä 2018 ja ainakin toistaiseksi tällä tiellä on myös pysytty.

Nykyisellään tallin toiminnassa painotetaan arabialaisia täysiverisiä, shetlanninponeja ja suomalaisia puoliverisiä, vaikka toki muidenkin kantakirjojen edustajia tiluksilta löytyy roimasti. Pyrimme tekemään ja kasvattamaan laadukkaita yksilöitä, jotka ovat rodulleen ominaisia urheiluhevosia. Hevosillamme kilpaillaan ja valmentaudutaan ahkerasti niin omalla tallilla järjestettävissä kilpailuissa, kuin ulkopuolisillakin areenoilla ulkomailla asti. Kaikki tiivistyy lopulta uusien sukupolvien pienokaisiin, joista osa jää asumaan syntytilalleen ja osa myydään uusille omistajille.

En pidättele sinua enää pidempään, vaan päästän sinut tutustumaan kullanhohtoiseen laumaamme. Lämpimästi tervetuloa Kultahuiskuun!

Sonja.P (VRL-06588, KGR)


Kultahuisku suositteleeMajorithy Arabians
al Qismat Arabians
Hukkapuro


Ionic
Harmony Sporthorses
Adina


Virtuaalinen ratsastajainliitto
KRJ - ERJ - KERJ - VVJ
SHLA
Virtuaalifoorumi Keskusta
Huomioithan, että Kultahuisku on virtuaalitalli, eivätkä sivut ole kytköksissä oikean maailman tapahtumiin. Kaikki sivuilla esiintyvä on Sonja.P:n tuottamaa ja mielikuvitukseni tuotetta, ellei toisin ole mainittu. Lisää tietoa virtuaalitalleista ja muista -hoitoloista voit lukea täältä.

Be aware that his stabel is a SIM-game stabel and has nothing to do with the real life. Everythig you can find on this site is made by Sonja.P if nothing else is marked. Unfortunately everything on this site is written in Finnish. You can find more information about SIM-game stabels here.

Web design © Rainy-Monday.net
virtuaalitalli - a sim-game stable
Picture © Pixabay