Grimdark


   VH15-043-0035
Grimdark "Hessu"
syntynyt 01.07.2014, Ruotsi
ruotsalainen puoliverinen, ori
140cm, punaruunikko

om. Sonja.P (VRL-06588)
kasv. Annsa Svensson evm

painotuksena esteratsastus
helppo A, 140cm

   täyttänyt 8 vuotta 00.00.0000

Arkajalka, joka kaipaa omaa ihmistä ja sitä kautta rohkeutta. Tällä orilla on kyllä todella hieno hyppytyyli, mutta tarvitsee rohkean ja pelottoman ratsastajan, sillä on todella herkkä lukemaan ratsastajan mietteitä. Kiltti hoitaa ja tekee kyllä kaiken mitä pyydetään, mutta on vain astetta epävarmempi.Sukutaulu

i. Grimdawn
swb ori trn 172cm evm


ii. Grimdown II
swb ori m 172cm evm


iii. Grimdowner
iie. Odessa

ie. Sophie's Choice
swb tamma rn 169cm evm


iei. Braveheart
iee. Sophie
e. Grynders Liza
swb tamma prt 168cm evm


ei. Cardico
swb ori prt 171cm evm


eii. Cerde
eie. Valentine

ee. Grynders Lilac
swb tamma rnkm 165cm evm


eei. Quite Okay
eee. Grynders Lizzy

Hevonen on evm sukuinen

Mukavaa erilaista ruotsalaista sukua. Erittäin hieno isän puolinen suku, täynnä hienoja estehevosia, emä toimittanut siitostamman virkaa melkein koko elämänsä. Periyttää hyvää hyppykykyä.


Jälkeläiset


o.
trakehner
synt.
e.
Kilpailut

Porrastetut kilpailut

Kilpaillut maksimitasolleen porrastetuilla esteillä

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 2152.16 p.
Nopeus ja kestävyys 0.00 p.
Kuuliaisuus ja luonne 2500.85 p.
Tahti ja irtonaisuus 0.00 p.
Tarkkuus ja ketteryys 0.00 p.

ERJ: 1653.01p. (vt. 9)
KRJ: 2500.85p. (vt. 6)
KERJ: 2152.16p. (vt. 5)
VVJ: 2500.85p. (vt. 6)

01.02.2019 päiväkirjamerkintä
"Kapasiteetikas, mutta hieman aikaa vaativa ori myynnissä! Upea estepainoitteinen ori, joka kaipaa nyt omaa ihmistään. Kun tämän kanssa saa kemiat kohtaamaan, uskon että vain taivas on rajana. Ei hinnalla pilattu, joten pienellä summalla on mahdollista saada laatu peli!" Ori sai muutaman huutajan innostumaan, vaikka se säpsyikin joka kerta kun meklari puhui mikkiin. Hieman arka tapaus löysi kuitenkin uuden kodin, johon toivotan kovasti onnea. Hinnaksi orille tuli 6 000v€ ja uusi omistaja löytyy Kultahuiskusta, Sonja P. Onnea!

29.03.2015 Päiväkirjamerkintä, kirjoittanut Antonia N.
Grimdarkin kanssa ollaan nyt kierretty kilpailuja jo toistakymmentä kertaa, ja huomaa kyllä, ettei ori ole aivan ikäistensä kanssa samalla tasolla. Siinä missä Cythera on napsinut sijoituksia tasaiseen tahtiin, niin Grimin kanssa ei olla palkintopallille päästy vielä kertaakaan. Herran suurimpia ongelmia ovat tällä hetkellä kisastressaaminen: orin huomio kiinnittyy niin paljon ympäristöön, että ne pienet onnistumiset, joita kotona ollaan saatu katoavat kuin tuhka tuuleen. Herran kanssa kilpaillaankin nyt vielä seuraluokissa, vaikka strattien perusteella luvat olisi jo alueluokkiin. Mikään kiire ei Grimdarkin kanssa kuitenkaan ole, joten rauhassa hyvä tulee! Hyppykykyä orilta kyllä löytyy, ja radallakin tulee välillä hyviä pätkiä, kun herra uskaltaa luottaa ratsastajaansa. Suurin ongelma on kiellot, joita ei kotona tule, mutta kisoissa sitten senkin edestä.

11.03.2015 Päiväkirjamerkintä, kirjoittanut Antonia N.
Grimdark eli tallihenkilökunnan suussa Grimmiksi kutsuttu oriherra on asustellut nyt Kronassa viikon päivät. Orin kanssa ollaan hiljalleen päästy treenaamiseen makuun, tai no, sanottaisiinko että oikean jalan etsimiseen. Grimmi on aivan älyttömän kiltti ja yritteliäs, mutta epävarmuus ja vielä vähän huono koordinointikyky ovat hidastaneet etenemistä. Orin kanssa ollaan treenattu puomeja ja käyty sulaneilla maastoteillä vähän kuntoa treenaamassa, mutta vielä on paljon haussa. Grimmi onkin ikäluokastaan ehkä vähän jäljessä, varsikin jos vertaa lähes samanikäiseen Cytheraan, joka loikkii kevyesti reilusti päälle metrin luokkia. Grimmin kanssa ollaan pysytelty puomeissa ja kavaleteissa, sillä orille olisi tarkoitus rakentaa itseluottamusta. Hyppykykyä herralla kun kuitenkin on, mitä ori vilautteli varsinkin erään päivän irtohypytyksessä.

Web design © Rainy-Monday.net
virtuaalitalli - a sim-game stable
virtuaalihevonen - a sim-game horse