Radiating Warmbloods

Säteilyvaara!

"Hei! Sinähän olet aina rakastanut hannovereja ja brandenburgeja? Minulla on sinulle tarjous, josta et voi kieltäytyä!", olin ällikällä lyöty, kun pitkäaikainen ystäväni soitti ja laukoi suustaan tämän mielenkiintoisen tarjouksen. Olin jo pitkään tehnyt töitä saksalaisella tallilla ja haaveillut omasta siittolastani, kuolaten ystävättäreni puoliverisiä. Nyt tuo haave voisi viimeinkin toteutua! Ephemeralin omistaja oli päättänyt ulkoistaa este- ja kenttähevosensa toiseen talliin ja minua, siis MINUA pyydettiin sisartallin toimitusjohtajaksi! Toista kertaa ei tarvinnut pyytää, olisin varmasti mukana. Puoli virtuaalista vuotta siinä kuluikin, ennen kuin katselin (melkein) omaa siittolaani ja tein muuttoa yhteen sen kartanorakennuksen huoneistoista. Tämä oli unelmien täyttymys ja saatoin vain toivoa kaiken sujuvan hyvin.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi virtuaalisessa Saksassa sijaitsevalle virtuaalitallille Radiating Warmbloods. Talli on vuonna 2018 alkunsa saanut hannoverien ja brandebnurgien jalostukseen ja näiden kannan parantamiseen keskittyvä siittola. Alun perin nämä kaksi este- ja kenttäratsastukseen painottunutta rotua majailivat sopuisasti Ephemeral Sporthorsesissa, mutta oldenburgien vallankumous sai säteilevän lauman keräämään kimpsut ja kampsut ja suuntaamaan uusiin tiloihin.

Hannoverimme ovat pääasiassa estekenttien tähtiä ja brandenburgit taas kenttäpainotteisia monitaitureita. Oreja kasvatamme etu- ja takaliitteenä toimivalla nimellä Alpha ja tammoja taasen nimillä Beta ja Gamma. Panostamme erityisesti uusiin ja harvinaisempiin sukuihin, vanhempiakaan linjoja toki unohtamatta.

Vielä kerran tervetuloa tutustumaan säteilevään laumaamme!
Sonja.P (VRL-06588)


Uutisia ja päivityksiä

27.11.2018

Aina ei asiat suju ihan suunnitelmien mukaan. Talli oli jo miltei valmis kun sivutilan kanssa ilmestyi polulle suurai esteitä. Jouduimme siis heti kättelyssä muuttourakan alle. Nyt kaikki alkaa kuitenkin viimein olla valmista ja pääsemme vihdoin nauttimaan valmiin tallin tuulista. Hannoverit ja brandenburgit ovat kotituneet hyvin uuteen kotiinsa Saksassa ja tehneet hienoja suorituksia.

Ulkoasu © M Layouts - Muokkaus © Sonja.P | Kuvat © Pixabay
virtuaalitalli - a sim-game stable